Business Stiri Tech

Inteligența artificială pentru imprimantele de producție

20 nov. 2020 < 1 min

Inteligența artificială pentru imprimantele de producție

Reading Time: < 1 minut

Optimizările aduse imprimării digitale (de exemplu, culorile suplimentare) sporesc profitabilitatea, oferind marje mai mari de profit și permițând clienților să se extindă în zone noi. Potrivit Keypoint Intelligence, se așteaptă ca aceste noi optimizări să genereze 25 de miliarde de dolari pe an și să crească profitul producătorilor de tipărituri cu 50 până la 400 la sută.

Xerox a anunțat o suită de inovații pentru presele de producție, inclusiv modele noi, optimizări tehnologice pentru imprimantele existente, precum și funcții ce au la bază inteligența artificială și automatizarea proceselor, și care ajută la creșterea productivității.

„Kit-urile de optimizare a imprimării digitale formează segmentul cu cea mai rapidă creștere în acest domeniu și Xerox oferă cel mai larg set de soluții pentru a ajuta clienții să își extindă afacerea”, a declarat Tracey Koziol, vicepreședinte senior al Global Offerings, Xerox.

Familia Xerox Nuvera este construită pentru medii de producție mari, clienții peste 35 de miliarde de tipărituri anul trecut. Presele de producție monocrome Xerox Nuvera 157 MX și Xerox Nuvera MX Perfecting Production System au modernizat viteza de imprimare a caracterelor recunoscute cu cerneală magnetică (MICR) pentru a depăși orice presă concurentă. MICR, linia de numere care permite anumitor computere să citească și să proceseze informații, este esențială pentru procesarea documentelor bancare, documente de salarizare și guvernamentale, cu ajutorul sistemului de securitate  al echipamentelor Nuvera.

Software de gestionare a suporturilor de imprimare, dezvoltat cu ajutorul inteligenței artificiale, PredictPrint Media Manager este inclus în noul Versant 4100 și poate fi adăugat și la Iridesse. Prin utilizarea inteligenței artificiale, software-ul identifică automat tipul de suport utilizat și oferă setările corecte pentru presă. Utilizatorii scanează un cod de bare, așează hârtia în alimentatorul imprimantei și utilizează expertul de configurare pentru a parcurge optimizarea sistemului în realizarea produsului respectiv.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: