BizRemote by certSIGN Stiri

Moșia Corbeanca intră pe piața de delivery

27/03/2020 2 min read

Moșia Corbeanca intră pe piața de delivery

Reading Time: 2 minute

Antreprenorii Bogdan Doltu și Călin Cîndea au decis să lanseze serviciul de livrări de meniuri flexibile și à la carte de la Moșia Corbeanca, acoperind localitățile Corbeanca, București, Balotești, Buftea și Otopeni.

Moșia oferă două tipuri de meniuri: à la carte și meniu flexibil, care se schimbă în fiecare luni, miercuri și vineri și care constă din supe și mâncare gătită. Meniurile sunt disponibile la porție sau în varianta family pack.

Din 30 martie, vor fi incluse în ofertă și produse de bar oferite la prețuri asemănătoare celor de retail. Selecția de bătuturi va include: Fritz-Kola, limonade, vinuri românești, bere artizanală.

Pentru acest serviciu, s-au luat toate măsurile sanitare necesare astfel încât livrarea și produsele să respecte cele mai înalte standarde de curățenie. Echipa a adoptat proceduri interne de lucru stricte, se folosește o lampă UV germicidală pentru a steriliza ambalajele și spațiul de lucru, toți membrii echipei au stat izolați de la începutul epidemiei, iar acum folosesc toate echipamentele de protecție: măști, mănuși și îmbrăcăminte separată pentru bucătărie. Igienizarea întregului spațiu se face săptămânal de către o firmă autorizată.

Calin Cindea și Bogdan Doltu
Calin Cindea și Bogdan Doltu, fondatorii Moșia Corbeanca

Deschisă în vara anului 2017, Moșia Corbeanca este parte a Maidan Grup, fondat de cei doi antreprenori. Cu o suprafață de 11.000 mp, Moșia oferă spații pentru evenimente, team-building-uri, zone de relaxare, dar are și o bucătărie care până acum făcea meniuri doar pentru locație.

Meniurile vor putea fi comandate și livrate în Otopeni, Corbeanca, Balotești, Buftea și București, capacitatea locației fiind de 500 de porții zilnic. Totodată, Moșia lansează și un serviciu de donații, prin care va găti și va susține gratuit familiile vulnerabile din Corbeanca.

Echipa va dona mâncare familiilor nevoiașe, care nu se pot deplasa sau nu au resursele financiare necesare. Oricine are nevoie de ajutor sau cunoaște pe cineva în localitate care are nevoie de ajutor poate scrie direct pe pagina de Facebook sau poate trimite un mesaj la contact@mosiacorbeanca.ro sau la telefon 0748 020 041.

 

 

One Comment
  1. […] Moșia Corbeanca, cât și Fezandate de Moșie, sunt proiecte create de Bogdan Doltu și Călin Cîndea, fondatori […]

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă