Companii Stiri

Intrare pe piata romaneasca

10 iun. 2015 2 min

Intrare pe piata romaneasca

Reading Time: 2 minute

Staples, cel mai mare furnizor de articole de papetarie din lume si al treilea retailer online la nivel mondial, intra pe piata romaneasca prin incheierea unui parteneriat exclusiv cu Dacris.

Dacris are peste 20 de ani de experienta in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou, echipamentelor si consumabilelor IT, produselor de tipar, produselor de protocol si curatenie, reprezinta in Romania peste 30 de furnizori straini si peste 150 de furnizori locali.

Parteneriatul faciliteaza clientilor globali ai Staples care opereaza in Romania procesul de achizitie a produselor din portofoliul companiei. Totodata, parteneriatul Dacris-Staples este menit sa diversifice categoriile de produse comercializate de compania romaneasca. Pe langa cele 10.000 de produse deja existente in portofoliul Dacris, clientii pot alege si produsele Staples.  

Produsele Staples sunt disponibile atat in magazinele Staples, cat si online, pe www.staples.com (pentru SUA) si www.staples.eu (pentru Europa), pentru companiile de mici dimensiuni, in timp ce Staples Advantage, divizia business-to-business, se adreseaza  tututor companiilor mari si mici de la cele cu 20 de angajati pana la cele din Top Fortune 100.

Divizia Staples Advantage cuprinde game complete de produse si servicii, precum articole de birou, produse IT si promotionale, solutii de imprimare, articole de mobilier, consumabile pentru spatiile de recreere si pentru curatenie, material sanitare si asistenta personalizata si servicii pentru clienti la cel mai inalt nivel.

In 2014, grupul Dacris a inregistrat o cifra de afaceri de 18 milioane de euro, in crestere cu 13% fata de anul precedent, iar pentru 2015, estimeaza o cifra de 20 de milioane de euro. Dacris are in prezent peste 6.000 de clienti, iar numarul acestora este in crestere.

Compania Staples a inventat conceptul de supermagazin cu produse de birou in anul 1986, iar in prezent are reprezentante in peste 20 de tari din lume din America de Nord si America de Sud, Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda.

Portofoliul Staples cuprinde o gama completa de produse si servicii: articole de birotica, produse IT si promotionale, solutii de imprimare, articole de mobilier, consumabile pentru spatiile de recreere si pentru curatenie.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: