Stiri

Intuiția, al 6-lea simț. În business si în viață

5 sept. 2016 < 1 min

Intuiția, al 6-lea simț. În business si în viață

Reading Time: < 1 minut

Pe 5 octombrie, la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română, Revista CARIERE şi Conferinţele Sufletul în Business vă invită la un eveniment premieră despre: VOCEA INTERIOARĂ. SECRETUL REUȘITEI ÎN BUSINESS ȘI ÎN VIAȚĂ.
Un fost CEO povestește despre cum să faci performanță de vârf folosindu-ți intuiția, dar și vocea interioară a organizațiilor, cu studii de caz recente.

Organizațiile au suflet… Soluțiile la provocări nu vin din exterior. Ele se află doar în interiorul nostru și al organizațiilor pe care le reprezentăm.”-  Aliz Kosza, Business Mentor şi Strategist.

Aliz Kosza, fost CEO, creator de culturi organizaționale și branduri de top ne oferă cu generozitate:

  • 12 povești de business (studii de caz) din viața și cariera ei, argumentate cu cifre și indicatori care demonstrează că oportunitățile apar ciclic și sincronic, iar intuiția este de fapt acea capacitate a omului din business de a identifica momentul oportun de acţ

și

  • O demonstraţie a felului în care se manifestă sincronicitatea în organizații, cu exemple de strategii generate de „vocea interioară” a companiilor.

Vom afla de la Aliz Kosza care este diferenţa dintre SQ (inteligenţa spirituală) şi EQ (inteligenţa emoţională) şi cum cea din urmă ne poate alimenta teama de intuiţie, care este esenţa inteligenţei emoţionale şi „cea mai înaltă treaptă a conştiinţei.” De asemenea, vom descoperi că intuiţia este de fapt un atribut al oamenilor curajoşi, care îi ajută pe lideri să transforme companiile, să le ducă la progres prin empowerment, creativitate, inovație și viziune.

Mai multe detalii despre Aliz Kosza, agendă și înscriere puteți găsi în pagina dedicată evenimentului: http://bit.ly/2atvk7K

Pentru informaţii suplimentare şi înscriere vă rugăm să o contactaţi pe Roxana Soare la e-mail: roxana.soare@cariereonline.ro sau la tel: 0726 183 798.

Parteneri media: Revista HR Manager, HR Club, Biz, Wall-Street, Forbes, Doingbusiness.ro, Next Gen, Fundaţia Leaders, PWN Romania, Ziare.com, Business24.ro.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: