Lifestyle Stiri

Investiție de 15 milioane de euro într-un nou resort de patru stele din Olimp

5 iun. 2020 < 1 min

Investiție de 15 milioane de euro într-un nou resort de patru stele din Olimp

Reading Time: < 1 minut

Dezvoltatorul imobiliare Novum Invest Group a finalizat o investiție de 15 milioane de euro în resortul de patru stele Novum by the Sea, din stațiunea Olimp, care va fi deschis începând cu 1 iulie.

Novum by the Sea Luxury Resort are 160 de apartamente complet utilate. Fiecare clădire are penthouse-uri cu o suprafață de 440 mp cu terasă exterioară și jacuzzi, gândite pentru a se contopi cu peisajul înconjurător.

Prețurile pentru cel mai luxos apartament încep de la 480 de euro pe noapte, iar o camera în medie se închiriază cu 250 de euro pe noapte, pachetele incluzând mic dejun și prânz.

În cadrul resortului se află restaurantul LETO, care beneficiază de profesionalismul și experiența echipei conduse de Liviu Popescu, coproprietar Fratelli Grup și vicepreședinte al Organizației Hora.

Potrivit dezvoltatorului, una dintre cele mai mari agenţii de turism din România garantează un grad de ocupare de peste 65% pentru acest sezon, având în vedere situația actuală, urmând ca în 2021 cererea să fie de peste 90%.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: