Business Companii Management Stiri

Aurelia Costache, EY România, va coordona serviciile de automatizare inteligentă din regiunea EMEIA

14 dec. 2020 2 min

Aurelia Costache, EY România, va coordona serviciile de automatizare inteligentă din regiunea EMEIA

Reading Time: 2 minute

Aurelia Costache este noul lider al serviciilor de automatizare inteligentă din cadrul EY EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India și Africa).

Sub conducerea Aureliei Costache, echipa de automatizare din România și-a câștigat poziția de lider regional, fiind implicată atât în proiecte de anvergură la nivel internațional, cât și în dezvoltarea de proiecte locale și în organizarea de evenimente de informare și educare a pieței (seria de conferințe anuale pe tema automatizării). Încă de la înființare, din 2016, Aurelia Costache a participat la dezvoltarea centrului de excelență EY pentru automatizarea proceselor, de la București, care servește atât piața locală, cât și pe cea globală în implementări de RPA, OCR, ML și chatbots, derulând peste 100 de proiecte în ultimii ani.

 „În contextul COVID-19, necesitatea transformării a adus în prim plan digitalizarea, nu doar ca o alternativă la modelele tradiționale de business, ci ca imperativ de continuitate a activității pe piață.  Valoarea pe termen lung a automatizării a devenit cu atât mai evidentă cu cât digitalizarea a depășit sfera zonei de business și a cuprins toate aspectele societății: serviciile de administrație publică, serviciile medicale, educația și industria de divertisment fiind doar câteva exemple”, a spus Aurelia Costache.

Aurelia Costache are o experiență de peste 22 ani în domeniul consultanței și o expertiză care acoperă industriile financiar-bancară și telecom. În prezent, Aurelia Costache ocupă și poziția de Partener și Lider al Departamentului de Consultanță, EY România.

Servicii de audit și consultanță

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de ţări şi venituri de aproximativ 37,2 miliarde de de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020. Cei peste 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, strategi şi tranzacţii, consultanţă către companii multinaţionale şi locale.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: