Companii Finanțe Stiri

Investiție de 22,5 milioane euro în primul hotel Courtyard by Marriott din România

22 oct. 2019 2 min

Investiție de 22,5 milioane euro în primul hotel Courtyard by Marriott din România

Reading Time: 2 minute

Apex Alliance Management a deschis primul hotel Courtyard by Marriott din România, prima dintre cele trei unități care se vor deschid sub brandul Marriott în următorul an. Construcția hotelului de 4 stele a atras o investiție de aproape 22,5 milioane euro.

“Piața hotelieră din România este într-o continuă dinamică și vedem o creștere atât în ceea ce privește oferta, cât și în numărul de turiști. Cererea este mare, iar Courtyard Bucharest Floreasca oferă o experiență completă pentru clientul de business de azi, astfel încât acesta să-și poată urma pasiunile personale și profesionale”, a declarat Adrian Adam, Manager General, Courtyard Bucharest Floreasca.

Hotelul se află în zona financiară a Capitalei (Bdul Dimitrie Pompeiu 2A) și pune la dispoziția oaspeților 259 de camere dotate cu birouri, sisteme de iluminat suplimentare și scaune ergonomice, 7 săli de conferință cu o capacitate de 538 de persoane, o sală de fitness, un magazin deschis 24/7 – The Market -, precum și parcare subterană.

De asemenea, Courtyard Bucharest Floreasca deschide restaurantul “Solt Dining”, din categoria “premium casual”, cu o capacitate de 84 de persoane. Meniul este bazat pe ingrediente locale premium și inspirat de conceptul noii bucătării nordice.

Durata medie a șederii în noul hotel este estimată la 2 nopți, iar în următoarele luni se estimează ca rata de ocupare să ajungă la 60%. Prețurile pornesc de la 70 de euro/cameră.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: