fbpx
Companii Stiri

Investitii de 20 de milioane de euro1 min

14/06/2016 < 1 min read

Investitii de 20 de milioane de euro1 min

Reading Time: < 1 minut

Ana Hotels se pregateste sa investeasca 20 de milioane de euro in expansiunea si consolidarea grupului.  

Investitiile vizeaza renovarea completa a camerelor Athénée Palace Hilton, un proces ce se va derula pe o perioada de 3 ani incepand cu anul 2017, dar si construirea unui corp nou de hotel cu aproximativ 70 de camere in spatele actualului Athénée Palace Hilton, precum si a unei sali de conferinte de 900 m².

Aceste investitii vor fi sustinute de actionarul majoritar al companiei din fondurile si dividendele rezultate in urma vanzarii recente a companiei producatoare de motoare electrice de la Pitesti ANA IMEP catre grupul nipon Nidec.

ANA Hotels a trecut, anul trecut, printr-un proces de reorganizare intra-grup si, in paralel, a investit aproximativ 4 milioane de euro in doua din proprietatile aflate in portofoliul sau: hotelul Crowne Plaza din Bucuresti si Ana Hotels Sport din Poiana Brasov. Investitiile continua si in 2016 la Crowne Plaza Bucharest, unde la finalul anului se va inaugura un Boutique Spa .

Ana Hotels este cea mai mare companie de ospitalitate din Romania dupa cifra de afaceri, cu sapte proprietati in Bucuresti, Poiana Brasov, Eforie Nord. Compania, fondata de George Copos in 1996, a incheiat anul 2015 cu o cifra de afaceri de 28,3 milioane Euro si un profit net de 2,9 milioane euro.

Foto: © Radub85 | Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *