Companii Stiri

KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery se reunesc sub umbrela Sphera Franchise Group S.A

12 iun. 2017 < 1 min

KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery se reunesc sub umbrela Sphera Franchise Group S.A

Reading Time: < 1 minutLansată recent, Sphera Franchise Group S.A. este noua entitate ce reunește sub umbrela sa companiile care deţin brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, aparținând YUM! Brands în România, KFC în Republica Moldova şi în zona de nord-est a Italiei.

Cu vânzări totale de peste 130 de milioane de euro, aproximativ 100 de locații și peste 4.000 de angajați, Sphera Franchise Group S.A devine cel mai mare grup de restaurante din România. Noul holding este o validare a unui model de business sustenabil și sănătos, cu o prezență de peste 20 de ani pe piața din România.

Din punct de vedere al acționariatului, structura Sphera Franchise Group S.A. rămâne aceeași, Lucian Vlad, Radu Dimofte şi Nicolae Badea fiind cei trei acţionari ai companiei.

Sphera Franchise Group S.A. va asigura corelarea dezvoltării companiilor din grup, identificând noi oportunități de business și susținând industria restaurantelor, domeniul în care activează companiile care fac parte din noul holding.  

„Suntem mândri să anunțăm lansarea Sphera Franchise Group S.A, cel mai mare grup de restaurante din România. Planul nostru este să avem o creștere sustenabilă și o dezvoltare constantă a brandurilor noastre, dovedind un angajament pe termen lung pe piața din România.” a menționat Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group S.A. 

Foto: Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group S.A

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: