Companii Stiri

Land Rover Defender: din centrul Pământului la Salonul Auto

09/09/2019 < 1 min read

author:

Land Rover Defender: din centrul Pământului la Salonul Auto

Reading Time: < 1 minut

Land Rover prezintă o primă imagine a noului Defender, înaintea premierei. Noul Land Rover Defender va avea premiera mondială marți, 10 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, începând cu ora 09:00 BST, 11:00 ora locală.

Odată cu lansarea mondială se vor deschide și registrele de comandă pentru cel mai abil și durabil model Land Rover 4X4.

Drumul către Salonul auto de la Frankfurd a început într-unul dintre cele mai izolate locuri de pe pământ, Valea Castelelor, între impresionantele canioane de peste 300 metri, la granița dintre Kazakhstan și China.

Condus de pasiunea și respectul pentru modelul original, noul SUV Defender oferă o capacitate de transformare și tehnologii avansate all-terrain, care redefinesc aventura în secolul XXI, rămânând totodată fidel spiritului de pionierat, care a marcat brand-ul Land Rover timp de 71 de ani.

În șapte decade de pionierat în inovații, Land Rover își dovedește performanța în cele mai neprielnice medii.

Cei care nu sunt prezenți la Salonul Auto de la Frankfurt pot urmări călătoria noului Defender către Canionul Charyn aici, de la ora 08:50 BST (10:50 ora locală) și pe paginile Land Rover YouTube și Facebook.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă