Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Stiri

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai

16 apr. 2020 2 min

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai

Reading Time: 2 minute

Toate cafenelele 5 to go se redeschid pe 5 mai, în regim de ”to go” și ”drive”, iar de la redeschidere până la finalul anului toți cei care cumpără orice cafea espresso, espresso lung sau americano vor primi una gratis.

”Am convingerea că vom reuși să ducem vânzările la 50% din normal, în prima săptămână”, declară Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

”Campania ”More coffee – less bucks” vine să susțină acest demers al nostru, prin care vrem să oferim doza dublă de energie clienților 5 to go pentru a-și relua activitățile și să le mulțumim că au rămas aproape de noi”, adaugă Savopol.

”Deși sunt vremuri dificile, în care puteam pierde angajați, acest lucru nu s-a întâmplat și le mulțumesc că ne-au rămas aproape, că au încredere în noi și în planurile de relansare pregătite. Ca minus, ar fi nevoia de relocare a 3-5 locații, din cauza unor neînțelegeri cu privire la chirii”, a completat Radu Savopol.

Măsuri luate de 5 to go

Utilizarea dezinfectantului pentru mâini în toate locațiile 5 to go ori de câte ori e necesar, decizia de a servi produsele exclusiv în pahare ”to go”, oferirea capacelor și a paletinelor doar de către barista și încurajarea clienților de a plăti electronic sunt măsurile luate de 5 to go înainte de criză.

La acestea se adaugă noi măsuri: pentru cele cu spații de stat s-a luat decizia de a se renunța la ele iar în funcție de dimensiunea locațiilor, se au în vedere măsuri cu privire la acces. În spațiile de până în 20 metri pătrați se va intra pe rând, unul câte unul, iar în locațiile de 20-40 metri pătrați, vor avea acces maximum doi clienți, cu distanța de siguranță de 1,5 metri între ei.

Angajații 5 to go vor purta obligatoriu măști de protecție și mănuși.

Toate spațiile 5 to go vor funcționa la redeschidere după programul normal, 07:00 – 18:00. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: