Finanțe Stiri

Libra Internet Bank lanseaza oferta pentru IMM-uri1 min

24/04/2015 1 min read

author:

Libra Internet Bank lanseaza oferta pentru IMM-uri1 min

Reading Time: 1 minut

Libra Internet Bank vine cu o oferta noua pe piata si ofera IMM-urilor cu cifra de afaceri de pana la 4 milioane de lei, o serie de gratuitati la achizitionarea unui abonament operational.

Produsul Abonament Operational Standard IMM ofera clientilor o solutie eficienta de gestionare a costurilor in relatia cu banca, printr-un pachet complet.

Abonamentul cuprinde gratuitati pentru toate tipurile de operatiuni bancare destinate activitatii IMM-urilor: administrarea contului curent, plati in lei, operatiuni la comercianti, emitere, utilizare si administrare card business, extrase de cont din internet banking. In plus, clientii beneficiaza de bonusuri de 0.1% la depozitele standard, constituite prin internet banking.

Costurile abonamentului pot varia intre 50 RON (pentru companiile cu cifra de afaceri anuala intre 0-1 milioane RON) si 100 RON (pentru companiile cu cifra de afaceri anuala intre 1-4 milioane RON) si se plateste lunar.

Libra Internet Bank a infiintat, la inceputul anului 2015, o divizie dedicata pentru IMM-uri, din dorinta de a-si creste acest segment de clienti si de a putea oferi solutii cat mai eficiente de finantare micilor intreprinzatori.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE