Finanțe Stiri

Libra Internet Bank, profit de peste 95 mil. lei

16 apr. 2019 < 1 min

Libra Internet Bank, profit de peste 95 mil. lei

Reading Time: < 1 minut

Libra Internet Bank a obținut un profit net de 95,8 millioane lei în 2018, cu 61% mai mult față de anul precedent. Totodată, activele totale au ajuns la 5,46 miliarde lei, reprezentând o creștere de 18%, a anunțat banca, într-un comunicat de presă.

„Creștem de câțiva ani buni mai mult decât media sistemului bancar, avem strategii de nișă foarte clar conturate și ne adaptăm extrem de rapid la schimbările de pe piață. Oferim un mediu de lucru în care recompensăm spiritul antreprenorial – aproape doua treimi din pozițiile manageriale sunt ocupate în prezent de colegi promovați intern”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Fondurile atrase de la clienți au depășit 4,75 miliarde lei (creștere de 16%), marea majoritate a depozitelor fiind constituite prin internet banking. Totodată, soldul creditelor – ajuns la 3,25 miliarde lei – a crescut cu peste 20% anul trecut, dovedind sprijinul puternic pe care banca îl oferă dezvoltării afacerilor din economia românească.

Libra Internet Bank a ajuns la o cotă de piață de 1,21% la finalul anului 2018. Cu o rețea de 52 sucursale și 3 centre IT de dezvoltare în țară, banca este puternic orientată spre inovație și servicii digitale și având o vârstă medie a angajaților băncii de doar 28 de ani. LIBRA oferă de asemenea produse și servicii specializate clienților din zona profesiilor liberale, agribusiness și dezvoltatorilor de proiecte rezidențiale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: