Lifestyle Stiri

Monoploy Empire 2016, de acum si in Romania

21 apr. 2016 2 min

Monoploy Empire 2016, de acum si in Romania

Reading Time: 2 minute

Monopoly EmpireMonopoly, cel mai indragit joc de tranzactii imobiliare din lume, a lansat o noua editie prin care jucatorii au posibilitatea de a construi adevarate imperii financiare, prin achizitionarea marcilor disponibile pe tabla de joc, printre care se numara si Ford, Puma, Transformers, Wilson, Caterpillar, Xbox, Beats sau Skype. De asemenea, jocul are si un set nou de 6 pioni reprezentativi pentru marcile din joc.

Conceptul noului Monopoly Empire 2016 este cea de a treia editie dedicata brandurilor pe care producatorul de jocuri si jucarii Hasbro o lanseaza in ultimii trei ani.

“Spre deosebire de alte editii ale jocului, Monopoly Empire le permite jucatorilor sa interactioneze cu branduri pe care ei le indragesc si ale caror produse le folosesc in viata de zi cu zi. De asemenea, jocul contine elemente esentiale in viata oricarui boss care stie sa faca business, precum panourile publicitare sau cartonasele care le permit sa preia marcile competitorilor in prorpia administratie. Astfel, ei au puterea de a actiona exact asa cum o fac unii dintre cei mai mari oameni de business in realitate,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Actorul George Pistereanu a fost primul roman care a devenit boss in noul Monopoly.

Lansat pe data de 19 martie 1935, jocul a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial pana in ziua de astazi. In prezent, Monopoly este tradus in 47 de limbi si se comercializeaza in 144 de tari.

De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de editii speciale Monopoly, fiecare dintre acestea avand o tematica diferita.

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producatoare de jocuri si jucarii la nivel global. Din portofoliul companiei fac parte jocuri precum: Pie Face, NERF, Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop si Play-Doh.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: