Finanțe Stiri

Libra Internet Bank – profit net de 25 milioane lei

25 aug. 2016 < 1 min

Libra Internet Bank – profit net de 25 milioane lei

Reading Time: < 1 minut

Libra Internet Bank raportează în primele 6 luni ale anului 2016 un profit net de 25 milioane lei, în creștere cu 111% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Totodată, în primul semestru al anului 2016, activele nete ale băncii au depășit 2,86 miliarde de lei, fiind în creștere cu 41%, comparativ cu iunie 2015. Pe de altă parte, soldul surselor a ajuns la 2,54 miliarde de lei net, majorându-se cu 43%, iar soldul creditelor a crescut cu 46%, până la 1,72 miliarde, arată banca într-un comunicat de presă.  

“Rezultatele operaționale și financiare excelente obținute în primele 6 luni ale anului 2016 confirmă trendul ascendent pe care ne situăm și pe care ne-am propus să îl păstrăm și de acum încolo. Rezultatele favorabile se datorează atât creșterii pe liniile de business tradiționale ale băncii (Corporate, IMM, Profesii Liberale și AgriBusiness), dar și pe sectorul de digital banking, unde avem în plan să dezvoltăm noi produse și servicii inovatoare pentru clienții online”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank  are în prezent o rețea de 46 de sucursale care deservesc preponderent clienți din segmentele Profesii Liberale, IMM, Corporate și AgriBusiness. De asemenea, Libra Internet Bank  a fost prima bancă din România care a lansat în 2014 Contul Online, prin care clienții persoane fizice își pot deschide cont 100% online, fără hârtii și fără drumuri la bancă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: