BizRemote by certSIGN Companii Creativitate Stiri

Loredana Pădurean de la MIT participă la IAA Live Webinars

25 apr. 2020 < 1 min

Loredana Pădurean de la MIT participă la IAA Live Webinars

Reading Time: < 1 minut

În 28 aprilie, de la ora 10.00, webinariile IAA Live o au ca invitată pe profesorul Loredana Pădurean, Decan Asociat la Asia School of Business, MIT Sloan. Ea va discuta despre cum să inovezi în business, în și după criză.

Studiile cele mai recente ale Loredanei Pădurean sunt canalizate către strategie și operațiuni pentru antreprenori și dezvoltarea principiilor companiilor antreprenoriale pentru a construi astfel de strategii si capabilitati, coerente cu obiectivele lor de business.

În ultimele două luni de pandemie Covid19, profesorul Pădurean a avut discuții cu diverși CEO de nivel global pentru a concluziona ce anume ar fi necesar pentru a supraviețui în și a reveni din această criză care afectează fiecare fibră a societății noastre. Iar toate aceste discuții au ajuns la un numitor comun interesant: antreprenorialism. 

În cercetarea sa, Loredana Pădurean analizează evoluția companiilor de la stadiu incipient, start-up-uri tinere și apoi entități mari, mature și sofisticate, un domeniu pe care profesorul iî numește “Entrepreneurial Evolution” — cu diverse etape, fiecare definită de o serie de atribute, tipologie de leadership și de inovație.

Profesorul Loredana Pădurean are un MA în Comunicare și Economie și doctorat (PhD) în Management și este, de asemenea, pasionată de crearea de medii inovative de lucru.

Participarea la webinarul cu Loredana Pădurean este restrânsă la 50 de persoane. Vă puteți înscrie aici.

IAA Romania, în parteneriat cu Qriser, a lansat platforma de webinarii  live cu speakeri de top la nivel global. Primul webinar a avut loc pe 7 aprilie, cu Rory Sutherland, Vice Chairman Ogilvy UK, care a fost anul trecut la București, la conferința IAA Global Conference.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: