Lifestyle Stiri

În luptă cu stresul

24 apr. 2018 2 min

În luptă cu stresul

Reading Time: 2 minute

S-a deschis Break Room București, primul anger room din România, un spațiu în care clienții vin să spargă obiecte într-un mediu controlat ca să scape de stres și să se distreze.

Break Room, primul anger room din România și-a deschis recent porțile în București, iar cei care îi vor trece pragul vor putea sparge diverse obiecte într-un mediu controlat, pentru sume care pornesc de la 50 de lei. Break Room este un loc în care clienții pot scăpa de stres prin distrugerea unor obiecte care nu mai sunt de folos nimănui, cu o bâtă de baseball, cu ranga sau cu barosul. Pentru spargere se propun pahare, vaze de flori deșuete, bibelouri de porțelan, imprimante, televizoare, vase de WC, mobilier de bucătărie, busturi din ghips și alte obiecte care se sparg spectaculos. Toate acestea se întâmplă într-un mediu controlat, în deplină siguranță. Scopul final este distracția, relaxarea și mișcarea.

Break Room București este amplasat într-o hală industrială și este format din trei spații delimitate, unde clienții pot sparge mai multe categorii de obiecte de la electronice mici și mari la obiecte de porțelan. Clienții au la dispoziție trei tipuri de „arme”, la alegere (bâtă de baseball, baros și rangă) și pachete de obiecte de spart special gândite pentru distracție și eliberare. Pachetele încep de la 50 de lei și ajung la 150 de lei pentru două persoane. Pentru 20 de lei în plus, veți primi și un film slow motion și 3 fotografii care documentează experiența.

Clienții au la dispoziție trei tipuri de “arme”, la alegere (bâtă de baseball, baros, rangă) și pachete de obiecte de spart special gândite pentru distracție și eliberare. Pachetele încep de la 50 de lei (BYOB – “bring your own breakable”, pachet în care se acceptă doar obiecte nepericuloase, care pot fi cărate de client până la hală, fără ajutor) și ajung la 80 de lei sau 150 pentru două persoane în care sunt incluse: 12 obiecte mici, 3 medii, 1 electronic mare, obiect de distrugere la alegere (bâtă de baseball, ranga, baros), echipament de protecție (halat, ochelari, mănuși). Timp estimat pentru acest pachet: 15 minute.

Break Room-ul se află pe platforma industrială Industria Bumbacului, pe Splaiul Unirii 160 (lângă stația de metrou Timpuri Noi).  

Un film de prezentare puteți găsi aici

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: