Companii Stiri

McDonald’s a deschis al 68-lea restaurant

1 sept. 2016 2 min

McDonald’s a deschis al 68-lea restaurant

Reading Time: 2 minute

Rețeaua McDonald’s din România ajunge, odată cu deschiderea ParkLake Plaza,  la 68 de restaurante. Acesta este primul restaurant din cadrul unui centru comercial ce include și cafeneaua McCafé, dar și o nouă platformă de operare.

În urma unei investiții de 2,5 mil lei, noul restaurant se întinde pe o suprafață de 118 metri pătrați și creează 60 de noi locuri de muncă.

McDonald’s ParkLake Plaza este primul restaurant din România în care va fi introdus noul sistem de operare (Platform Integration) ce presupune o schimbare majoră în ceea ce privește modul de organizare a bucătariei dar și experiența clienților în restaurant, arata reprezentanții McDonald’s, într-un comunicat de presă.             

“Obiectivul nostru este să rămânem cel mai mare lanț de restaurante din România dar și cel mai apreciat. Recordul de clienți din luna iulie – 6,5 milioane– ne-a dovedit încă o dată că suntem locul preferat de luat masa pentru milioane de persoane și că ambițiile noastre de creștere sunt realizabile. De aceea, accelerăm planurile de extindere și modernizare, iar implementarea noii platforme de operare este un pas important în această direcție”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Restaurantul din ParkLake Plaza va oferi o experiență unică clienților prin digitalizarea interacțiunii clienților în restaurant. În plus, clienții se pot bucura și de prima cafenea McCafé deschisă într-un mall din România, dar și de oferte speciale. Între 1-4 septembrie, la fiecare sandviș Big Mac sau McChicken cumpărat, îl vor primi pe al doilea din partea casei. De asemenea, clienții care comandă orice produs în noua cafenea McCafé din incinta ParkLake până pe 29 septembrie primesc o cafea din partea casei.

McDonald’s este, din 2016, parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: