Companii Stiri

Rebranding pentru Ceramica Iasi

10 feb. 2015 < 1 min

Rebranding pentru Ceramica Iasi

Reading Time: < 1 minut

Producatorul de materiale de constructii pentru zidarie si finisaje, Ceramica Iasi a anuntat schimbarea denumirii in Brikston Construction Solutions, preluand astfel numele brandului sub care sunt conoscute produsele fabricate si comercializate

In numai patru ani de la lansare, brandurile Brikston si Brikston klinker au adus triplarea afacerii din Iasi, acesta fiind unul dintre motivele pentru care organizatia a optat pentru procesul de rebranding inceput in aceasta luna. Mai mult, numele “Brikston” este puternic si incarcat de semnificatii, compania alaturand termenii “brick” – caramida – si “stone” – piatra – pentru a oferi clientilor, prin nume, cel mai important beneficiu rezultat din utilizarea caramizilor: rezistenta la compresiune.  

“Decizia de schimbare a denumirii in acord cu brandul s-a realizat pentru a avea o comunicare unitara catre consumatori, dar si pentru a reflecta identitatea brandului care ne-a consacrat si in numele companiei. Lansarea acestui brand a fost un pas strategic, deoarece compania noastra a castigat increderea consumatorilor, reusind sa se impuna in piata materialelor de zidarie. De asemenea, brandul Brikston a jucat un rol esential in transformarea companiei dintr-un jucator la nivel local, in unul national”, spune Iulian Mangalagiu, director general al Brikston Construction Solutions. Acesta a mai adaugat ca schimbarea denumirii companiei vine si in intampinarea planurilor de extindere a exporturilor si, in acest fel, identitatea unitara a firmei si a brandului este un avantaj.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: