fbpx
Companii Stiri

McDonald’s extinde lantul de cafenele2 min

21/08/2015 2 min read

author:

McDonald’s extinde lantul de cafenele2 min

Reading Time: 2 minute

McDonald’s Romania anunta ca va ajunge in toamna acestui an la 19 cafenele McCafe la nivel national. Cafenelele deshise in acest an sunt gandite special pentru clientii McDonald’s din Buzau, Pitesti, Craiova si Bucuresti.

Restaurantul din Buzau gazduieste de azi o cafenea McCafé cu noi produse dulci alaturi de cafele atent preparate, perfecte pentru a fi degustate impreuna cu prietenii, familia sau copiii. Pentru deschiderea acestei cafenele compania a investit peste 370.000 lei.

La inceputul acestei luni McDonald’s a deschis si in restaurantul din Titan o cafenea McCafe pentru bucurestenii care locuiesc in zona, investind in acest proiect peste 350.000 lei. De asemenea, compania planuieste in perioada urmatoare sa deschida inca o cafenea in restaurantul din zona Pacii din Bucuresti si doua cafenele in afara Bucurestiului, in restaurantul Pitesti Gara si in restaurantul din Craiova.

„Consideram ca atentia la detalii si inovatia in materie de produse, echipamente si experiente unice oferite in fiecare zi celor ce ne trec pragul reprezinta criterii importante pentru care romanii aleg McDonald’s la una dintre mesele principale sau pentru o cafea si un desert. Ne dorim sa ne surprindem clientii si de aceea gandim mereu modalitati prin care sa le imbunatatim experienta in restaurante. Credem mult in conceptul cafenelelor McCafé, in raspunsul pozitiv pe care l-am primit pana in prezent si in produsele special gandite in functie de dorintele clientilor nostri. Astfel, la aniversarea de 20 de ani a McDonald’s in Romania, ne mandrim cu cele 19 cafenele pe care le vom avea deschise pana la finalul anului si planuim sa extindem aceasta retea in mai multe orase din tara, dar si in Bucuresti”, declara Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

In perioada de dupa deschiderea cafenelelor, clientii McDonald’s vor fi intampinati cu oferte pentru cafea de la McCafé valabile doar in aceste restaurante.

Restaurantul McDonald’s din Buzau a fost deschis in anul 1999, are o capacitate de 53 de locuri in interiorul restaurantului si 72 pe terasa si primeste zilnic peste 2500 de clienti. Restaurantul McDonald’s din zona Titan, Bucuresti a fost deschis in anul 2010 si primeste zilnic peste 2000 de clienti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *