Companii Lifestyle Stiri

McDonald’s gateste frantuzeste1 min

13/07/2015 1 min read

author:

McDonald’s gateste frantuzeste1 min

Reading Time: 1 minut

McDonald’s Romania continua colaborarea cu Chef Nicolai Tand si lanseaza salata Grand Plaisir, cu o reteta distinsa pentru o vara perfecta.

“Grand Plaisir este exact asa cum trebuie sa fie o salata: are ingrediente proaspete si gustoase, texturi diferite, dar care împreuna formeaza o combinatie rafinata de vara.Sunt încantat ca anul acesta am dus colaborarea cu McDonald’s mai departe si am creat o salata frantuzeasca, perfecta pentru un pranz relaxat,în care ingredientul meu secret este dragostea pentru gatit”, spune Chef Nicolai Tand.

“Anul trecut am facut primul pas spre o colaborare în premiera pentru piata noastra. Chef Nicolai a transformat retetele noastre de salate, inovand la nivel de gust, combinatie si ingrediente. Nicolai a avut mana libera în crearea unei salate de la zero, cu ingrediente proaspete alese de el si care sunt folosite pentru prima data în restaurantele noastre. Inovam constant, cautam mereu cele mai bune solutii pentru nevoile clientilor nostri si ne bucuram cand le facem cu zambetul pe buze alaturi de parteneri de încredere”, completeaza Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania

Grand Plaisir by Nicolai Tand este combinatia rafinata de branza frantuzeasca, piept de pui fraged la gratar, apio, rosii cherry si bacon crocant, pe un pat de salata atent selectionata. Noua salata a la Chef este disponibila în cele 67 restaurante McDonald’s din întreaga tara în editie limitata, doar în perioada 11 iulie – 30 septembrie 2015.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE