Finanțe Stiri

MediHelp International intră pe piața din Polonia

29 mart. 2017 2 min

MediHelp International intră pe piața din Polonia

Reading Time: 2 minute

MediHelp International, lider pe piața asigurărilor de sănătate din CEE, prezent și în România, anunță lansarea pe piața poloneză sub numele de MediSky, începând cu luna martie.

Pentru clienții din Polonia, MediSky (www.medisky.eu) va furniza 3 tipuri de pachete de asigurare medicală reasigurate de LAMP Insurance, ce garantează o acoperire a costurilor medicale între 500,000 și 2,500,000 euro, arată compania, într-un comunicat de presă.

„Această inițiativă strategică este extrem de importantă pentru MediHelp International. Piața asigurărilor de sănătate din Polonia este mai deschisă către produsele noastre, iar legislația susține dezvoltarea acestei industriii. Astfel, anticipăm o evoluție rapidă în următorii ani”, declară Zahal Levy, președinte al MediHelp și MediSky International.

Într-o primă etapă, biroul comercial din Polonia, condus de Anna Jęczmyk în calitate de CEO, se va concentra pe dezvoltarea afacerii, vânzări directe și consolidarea relației cu brokerii, iar procesarea daunelor, reînnoirea polițelor de asigurare și informarea clienților vor fi gestionate de biroul de customer care din România.

“Planurile noastre pentru piața din Polonia includ acoperirea costurilor medicale la nivel international, și estimăm vânzări de aproximativ 5,000,000 euro pentru următorii 5 ani. Strategia noastră se descrie prin servicii medicale de top la prețuri accesibile, astfel că planurile noastre de asigurare au cele mai competitive prețuri de pe piață”, spune Zahal Levy, președinte al MediHelp și MediSky International.

Planurile de asigurare medicală MediSky, disponibile pentru clienții polonezi, includ acoperire pentru îngrijire medicală cu spitalizare sau în ambulatoriu, asistență maternală, tratament pentru cancer și transplant, evacuare aeriană, acces în orice clinică din lume și servicii medicale de urgență, 24/7. 

Înființată în anul 1999, compania MediHelp International este liderul pe piața asigurărilor internaționale de sănătate din Europa Centrală şi de Est, fiind prezent în România, Ungaria, Bulgaria și Polonia, urmând să se extindă în alte state din regiune. Planurile de asigurare medicală internațională MediHelp oferă acces la o rețea de peste 425,000 de clinici medicale din lume, oferă servicii medicale (intervenții chirurgicale complexe, spitalizare, consultații multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistică avansată, tratament dentar, tratament pentru cancer, transplant de organe, transplant de măduvă osoasă) și include opțiuni de acoperire intenațională de până la 3.000.000 euro. Pentru mai multe informații accesați www.medihelp.ro și www.medisky.eu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: