Companii Stiri

Medima Health continuă extinderea la nivel național

30 mart. 2021 2 min

Medima Health continuă extinderea la nivel național

Reading Time: 2 minute

În urma unei investiții de peste un milion de euro, Medima Health, rețeaua națională de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie deschide cea de-a patra clinică, în orașul Alba Iulia.  

Noul centru oferă investigații de înaltă performanță de RMN, CT și ecografie, echipa medicală fiind coordonată de Dr. Silviu Dan Crainic, medic primar radiolog cu peste 35 de ani de experiență. Rețeaua Medima Health mai operează în prezent 2 clinici în București și una în Călărași și are planuri de extindere la nivel național.

Clinica de excelență în imagistică medicală Medima pune la dispoziția pacienților echipamente exclusiv noi, de ultimă generație, dintre care un aparat RMN General Electric Signa Creator 1.5T, un computer tomograf General Electric Optima CT540 și două ecografe SIEMENS model ACUSON Juniper.

Serviciile de imagistică oferite în cadrul clinicii acoperă întreaga gamă de examinări prin rezonanță magnetică (RMN), tomografie computerizată (CT) și ecografie, pentru orice regiune a corpului. Noile tehnologii asigură obținerea unor imagini detaliate, de calitate ridicată a structurilor anatomice investigate, precum și reducerea la minimum a dozei de radiații pentru scanările CT. Interpretările investigațiilor sunt realizate de unii dintre cei mai bine pregătiți medici radiologi, garantând acuratețea rezultatelor.

Ne bucurăm că am reușit, prin intermediul noii clinicii, să aducem în Alba Iulia serviciile de imagistică de înaltă performanță oferite de Medima Health. Rețeaua Medima se diferențiază prin tehnologia nouă, cu capacități avansate de investigare imagistică, și prin expertiza de elită a medicilor specialiști. Oferim pacienților rezultate de încredere și servicii la prețuri accesibile, obiectivul nostru fiind să transformăm analizele de imagistică medicală într-un instrument la îndemână pentru un număr cât mai mare de oameni”,a adăugat Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health.

Totodată, clinica Medima oferă servicii de teleradiologie, în vederea unei diagnosticări cât mai exacte și rapide. Prin intermediul teleradiologiei, imaginile scanate pot fi trimise către centrele Medima din alte locații. Pacienții au astfel acces la întreaga echipă medicală a rețelei, alcătuită din medici cu supraspecializări în imagistică musculo-scheletală, cardiacă, neuroimagistică, imagistică abdomino-pelvină, imagistica sânului și nu numai.

În cadrul centrului Medima din Alba Iulia pacienții asigurați vor beneficia de investigații decontate. Centrul urmează să încheie un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: