Finanțe Stiri

Meditatii de fiscalitate

17 sept. 2015 < 1 min

Meditatii de fiscalitate

Reading Time: < 1 minut

Dupa o perioada de dezbateri aprinse, noul Cod Fiscal a fost publicat in Monitorul Oficial si va intra in vigoare incepând cu 1 ianuarie 2016. Deloitte România vine in sprijinul comunitatilor de business locale prin organizarea unor evenimente interactive si seminare pe aceasta tema in marile orase ale tarii, sub umbrela „Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedura Fiscala. Pe locuri. Fiti gata. Start!”. Antreprenorii si reprezentantii mediului de afaceri local au, astfel, oportunitatea de a beneficia, in mod direct, de expertiza specialistilor Deloitte, pentru a intelege exact impactul noilor reglementari fiscale asupra business-ului lor.

„Noul Cod aduce modificari importante in toate ariile fiscale, iar intrarea sa in vigoare,de la 1 ianuarie 2016, va reprezenta o provocare pentru mediul de afaceri. In acest context, companiile românesti trebuiesustinute in intelegereacât mai corecta a modului in care le este afectat business-ul, de aceea venim in sprijinul afacerilor locale chiar la ele acasa”, a declarat Dan Badin, partener coordonator DeloitteRomânia.

Seria de evenimente„Noul Cod Fiscal. Noul Cod de Procedura Fiscala. Pe locuri. Fiti gata. Start!” va avea loc in principalele orase din România, printre care Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Sibiu, Brasov, Iasi si Constanta. Subiectele discutate in cadrul seminarelor se vor referi la: modificari privind impozitul pe profit, impozitul cu retinere la sursa, TVA, impozitul pe venit şicontributiile sociale, schimbari privind regimul microintreprinderilor, impozitelesi taxele locale sau accizele din 2016.

Evenimentele vor avea un caracter interactiv, iar echipa Deloitte isi propune saraspunda aspectelor si situatiilor aduse in discutie de catre participanti.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: