BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Metropolitan Life donează 1 milion de lei

22 apr. 2020 < 1 min

Metropolitan Life donează 1 milion de lei

Reading Time: < 1 minut

Metropolitan Life se alătură campaniei ”Donează pentru linia întâi” și alocă 1 milion de lei pentru a veni în sprijinul medicilor, cadrelor militare și polițiștilor care luptă în prima linie împotriva epidemiei de COVID-19, în România.

Platforma ”Donează pentru linia întâi” este o inițiativă Banca Transilvania, Mobexpert, BitDifender și eMAG, la care Metropolitan Life se alătură în calitate de partener. Până în prezent, donațiile cumulează aproape 7 milioane lei, cu implicarea a peste 1.100 de companii și a peste 20.000 de persoane fizice.

Necesarul de produse este centralizat săptămânal de către Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) în colaborare cu Ministerul Sănătății și are în vedere necesitățile de bază pentru cei expuși direct riscului de infectare. Astfel, 350.000 de măști N95 (FFP2) cu grad ridicat de protecție au fost donate medicilor din spitale. De asemenea, peste 5 milioane de măști de protecție cu trei pliuri au fost distribuite către medici de familie, polițiști, jandarmi și militari prin intermediul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Donațiile se pot face online sau prin transfer bancar, pe www.emag.ro/doneaza. Totodată, informații despre sumele donate, produsele și prețul lor, precum și despre beneficiarii către care au fost distribuite, sunt centralizate în timp real și făcute publice direct pe platformă. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: