Companii Stiri

Mid Europa inaugurează un nou birou în Capitală

9 sept. 2019 < 1 min

Mid Europa inaugurează un nou birou în Capitală

Reading Time: < 1 minut

Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de private equity, cu investiții în regiunea Europei Centrale și de Est, anunță deschiderea unui birou în București, un pas important în vederea consolidării activității pe piața locală. 

Mid Europa Partners a gestionat fonduri în valoare de peste 5 miliarde euro, activând în birouri în Budapesta, Londra, Istanbul, Varșovia și București. Mutarea vine la aproximativ patru ani de la prima achiziţie locală, preluarea operatorului de sănătate Regina Maria.

“Inaugurarea biroului de la București este o evoluție naturală a angajamentului nostru față de România, ca efect al creșterii activităților de pe plan local în urma îmbunătățirii climatului investițional pe termen lung din România. Începând cu anul 2015 am investit aproape 0,5 miliarde de euro în Profi, principalul lanț de supermarketuri de proximitate din România, Regina Maria, un important operator privat de servicii premium de sănătate, și, cel mai recent, Urgent Cargus, furnizor de servicii de curierat și coletărie”, au declarat Matthew Strassberg și Robert Knorr, Co-Managing Partners, Mid Europa.

“Am fost implicat direct în investițiile noastre în Profi și Urgent Cargus, iar acum aștept cu nerăbdare să pornim procesul de coordonare pentru monitorizarea și demararea de noi activități în România din noul birou din București”, a declarat Berke Biricik, director executiv, Mid Europa.

Informații suplimentare despre Mid Europa Partners se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: