Business Stiri Tech

Miele echipează cu electrocasnice stadionul echipei Bayern Munchen

19 nov. 2020 < 1 min

Miele echipează cu electrocasnice stadionul echipei Bayern Munchen

Reading Time: < 1 minut

Miele, producător de electrocasnice premium, va fi principalul furnizor pentru astfel de echipamente pentru Bayern Munchen, atât la nivelul stadionului Allianz Arena, dar și al noului sediu al clubului, FC Bayern World.

Noul lounge Miele din cadrul stadionului Allianz Arena urmează să fie finalizat în această lună și va oferi o experiență gastronomică exclusivistă invitaților și partenerilor clubului, în timpul meciurilor de pe teren propriu. Aceștia vor descoperi meniuri special create pentru aceste ocazii, preparate pe loc cu ajutorul tehnologiei revoluționare din cel mai avansat cuptor Miele din lume – Dialog.

În paralel, în zilele în care nu sunt programate meciuri, lounge-ul va fi gazda uneia dintre cele mai inovatoare școli de bucătari din Germania, condusă de Chef Kevin von Holt. Multipremiat și apreciat pentru abordarea pe care o aduce bucătăriei, Chef von Holt îi va introduce pe cursanți în lumea gourmet a ingredientelor proaspete și preparatelor cu iz local.

Amplasată în centrul orașului Munchen, clădirea de 7 etaje va beneficia de tehnologia Miele într-o bucătărie special echipată pentru demonstrații de live cooking și degustări.

Parteneriatul este valabil pentru următorii 3 ani.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: