Companii Stiri

Cuptorul inteligent de la Miele poate găti alimentele într-un cub de gheață

24 sept. 2019 2 min

Cuptorul inteligent de la Miele poate găti alimentele într-un cub de gheață

Reading Time: 2 minute

Te-ai gândit vreodată că poți găti pește aflat într-un cub de gheață, fără ca acesta să se topească? Ei bine acest lucru este posibil. Miele a lansat în România cuptorul Dialog, un produs destinat uzului casnic care utilizează tehnologia M Chef, o tehnologie care face ca undele electromagnetice să răspundă inteligent la textura alimentelor.

România este printre primele țări în care cuptorul Dialog a fost lansat datorită interesului crescut al clienților români pentru experiențe gastronomice de înaltă calitate.

Cum funcționează acest cuptor inedit?

Cuptorul Dialog determină cantitatea de energie termică necesară pentru fiecare ingredient în parte, cu ajutorul a două antene aflate în interior, care măsoară constant modul în care moleculele din mâncare se rearanjează. Spre deosebire de un cuptor convențional, acesta are avantajul gătitului volumetric, astfel că orice tip de carne va fi preparat uniform, atât la exterior, cât și în interior. Totodată, utilizatorii pot prepara simultan, pe aceeași tavă, mai multe tipuri de mâncare, fără ca aromele acestora să se amestece.

Printre beneficiile oferite de soluțiile Miele se numără și timpul de preparare, cu aproape 70% mai scurt. De exemplu, față de un interval de 45 – 60 minute, carnea de pui poate fi gătită în doar 15 minute, cu 66% mai rapid, cotletul de vită în 55 de minute, față de 120 de minute, cu 54% mai rapid, iar pulled pork-ul în 2 ore și jumătate, față de 8 până la 16 ore, cu 70% mai rapid.

Smart cooking pentru smart homes

Concomitent cu lansarea cuptorului Dialog, Miele a prezentat și noile echipamente electrocasnice premium: Generația 7000. Toate produsele sunt Wi-Fi ready și pot fi controlate prin intermediul aplicației Miele@mobile. În plus, unele dintre modele pot fi activate prin gesturi, fiind suficient să treci prin fața cuptorului pentru a-l porni.

Generația 7000 are dotări standard hightech, precum camera video rezistentă la temperaturi ridicate, care transmite imaginile la calitate HD direct pe tableta sau smartphone, astfel clienții pot regla, în timp real, temperatura sau timpul de gătire.

TasteControl este o altă funcție Miele, care împiedică gătirea excesivă a mâncării prin reducerea rapidă a temperaturii din interiorul cuptorului.

Atât cuptorul Dialog cât și noua generație 7000 pot fi testate în Miele Center Piața Presei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: