Companii Stiri

Minel Ciurea, noul Director General al fabricii Philips de la Orastie

5 mai 2015 < 1 min

Minel Ciurea, noul Director General al fabricii Philips de la Orastie

Reading Time: < 1 minut

Minel Ciurea (foto) a devenit noul Director General al fabricii detinute de Philips la Orastie, unde se produc espressoare de cafea exportate pe marile piete europene si periute de dinti electrice sub brandul Sonicare.

“Principalele obiective ale noului Director General Philips Orastie sunt dezvoltarea fabricii si consolidarea pozitiei companiei ca si unitate de productie cu o importanta strategica pentru Consumer Lifestyle in Estul Europei”, a anuntat compania, intr-un comunicat de presa. Minel Ciurea este responsabil de conducerea operationala a fabricii, managementul echipei de conducere si controlul costurilor.

“Sunt incantat sa devin parte a unei echipei dinamice si inovatoare, lider in productia de aparate premium.Fabrica Philips de la Orastie este strategica pentru divizia de Consumer Lifestyle a companiei si consider ca experienta si angajamentul meu pentru aceastapozitie vor contribui la consolidarea pozitiei de lider de piata”, a declarat Minel Ciurea.

Minel Ciurea are o experienta de peste 17 ani in managementul operational si este specializat in domeniile Zero-Defects Quality si Lean Manufacturing, precum si in managementul echipelor multidisciplinare si proiectelor complexe in industrii extrem de competitive. De-a lungul carierei, a detinut diferite functii de conducere in cadrul Inteva Products, BOS Automotive Products, Zumtobel si Takata Petri Romania, precum Operations Manager, Manufacturing Engineering Manager si Design Engineer.

Fabrica Philips de la Orastie este una dintre cele doua astfel de unitati dedicate productiei de masini automatizate de cafea din Europa. Cu peste 17 ani de traditie, fabrica a devenit parte a grupului Philipsin anul 2009 , avand in momentul de fata peste 800 de profesionisti care impartasesc pasiunea pentru inovatie si calitate, desfasurandu-si activitatea in Productie, Calitate, Inginerie Industriala, Logistica, dar si Financiar, Resurse Umane si IT.

In anul 2014, Philips Orastie a avut o cifra de afaceri de 116 milioane de euro, cu o crestere de peste 14% fata de anul 2013.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: