Stiri Tech

Mobilitate inteligentă. Soluții conectate pentru biciclete

21 ian. 2021 2 min

Mobilitate inteligentă. Soluții conectate pentru biciclete

Reading Time: 2 minute

Asigură navigația la bord, monitorizează exercițiile fizice, funcție de blocare digitală, informații privind autonomia pe bază de topografie și conectarea eBiker-ului la lumea digitală prin Bluetooth și Wi-Fi – sunt câteva dintre caracteristicile computerului de bord multi-funcțional Nyon.

Pentru cea mai recentă soluție Connected Biking – computerul de bord multi-funcțional Nyon – Sistemele Bosch eBike au obținut „Premiul pentru Inovație CES 2021” la categoria „Inteligența vehiculului și transport”. Asociația Consumatorilor de Tehnologie (CTA) acordă în fiecare an Premiul pentru Inovație CES pentru inovațiile în materie de tehnologie și design pentru produse de consum, arată Bosch, într-un comunicat de presă.

Viziune avangardistă: mobilitate inteligentă cu eBike

„Soluțiile digitale, precum computerul de bord Nyon, sporesc plăcerea deplasării cu un eBike și redefinesc mobilitatea, deoarece duc oamenii la destinație într-un mod flexibil, fără stres și în siguranță”, a explicat Claus Fleischer, CEO-ul Bosch eBike Systems. „Premiul pentru Inovație CES 2021 recunoaște eforturile noastre de a dezvolta pe viitor această viziune a mobilității cu soluțiile noastre conectate pentru biciclete”, a adăugat Claus Fleischer.

Computerul de bord multi-funcțional Nyon asigură navigația la bord, o funcție de monitorizare a exercițiilor fizice, o funcție de blocare digitală, informații privind autonomia pe bază de topografie și conectarea eBiker-ului la lumea digitală prin Bluetooth și Wi-Fi. Astfel, utilizatorul Nyon se conectează la aplicația eBike Connect cu ajutorul smartphone-ului și transferă date despre rute și activități. Utilizatorul poate folosi computerul de bord simplu și intuitiv prin intermediul afișajului tactil sau prin intermediul unității de comandă, în timpul deplasării. Nyon este disponibil pe piață începând din luna octombrie 2020.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: