Digital MarComm Publicitate Stiri

Kris Hoet (FCB) este președintele juriului Internetics

23 aug. 2020 < 1 min

Kris Hoet (FCB) este președintele juriului Internetics

Reading Time: < 1 minut

Juriul ediției de anul acesta a Internetics a va prezidat de Kris Hoet, Global Chief Innovation Officer la FCB, un profesionist cu experiență atât din postura de client, cât și din agenție, speaker la numeroase conferințe internaționale, jurat în multe competiţii precum Cannes Lions, ADCE, Shark Awards și omul din spatele multor campanii de succes.

Kris Hoet s-a alăturat echipei FCB în 2015 și este responsabil de generarea inițiativelor de inovație și transformare pentru FCB Worldwide. Anterior, a fost  EMEA Marketing Manager la Microsoft și, timp de peste 10 ani,  a condus din postura de Managing Partner Digital & Innovation multiplu premiatele agenții belgiene Duval Guillaume & Happiness.

În cadrul competiției Internetics, din postura de președinte al juriului, Kris va stabili pragul fiecărei categorii pentru accederea proiectelor în runda finală. Shortlistul va fi setat pe baza notelor acordate online, individual, de către membrii juriului în prima runda de jurizare. Pe baza shortlistului se vor alege câștigătorii ediției 2020.

A doua rundă de jurizare se va desfășura tot în mediul online și va cuprinde câte o întâlnire cu fiecare dintre grupele de jurați care au jurizat cele trei mari categorii ale competiției: Digital Platforms, Digital Strategies și Digital Campaigns. Kris va modera toate cele 3 sesiuni, el fiind cel care va avea perspectiva asupra întregii competiții.

Pot fi înscrise în festival, până pe 27 august 2020, campanii derulate în perioada 4 octombrie 2019 – 20 august 2020. Ediţia 2020 se va desfăşura în format online, într-o ediţie aniversară de 20 de ani de competiţie.

Internetics este un proiect The Institute, cu partener principal UniCredit Bank şi susţinut de Absolut şi IQOS.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: