Evenimente parteneri Stiri

MONEY & LIFE MASTERCLASS

22/09/2020 2 min read

MONEY & LIFE MASTERCLASS

Reading Time: 2 minute

Trăim o perioadă de provocări personale și profesionale așa cum n-am cunoscut niciodată. Joburi, afaceri, finanțe, totul din viețile noastre s-a schimbat.

Cum faci să fii pregătit, protejat și chiar să profiți în acest context? Cum faci ordine în haosul financiar in care traiesc peste 80% dintre români? De ce 70% dintre ei nu rămân cu bani de la o lună la alta indiferent cât câștiga? De ce 40% dintre angajați se împrumută in fiecare lună la rude, prieteni sau IFN-uri ca să-și achite cheltuielile?

Cursurile organizate de Adrian Asoltanie, trainer de educatie financiară și autor al maratonului educațional “Viața și Banii”, promit să răspundă la toate aceste întrebări.

Despre cum să-ți construiești un buget personal / al familiei, să elimini datoriile, să achiți anticipat creditele ipotecare salvând mii de euro și ani de zile de credit, să economisești eficient și să investești înțelept și alte soluții și strategii practice, poți afla în programul de educație financiară Money & Life Masterclass.

Este un program complex, format din 3 module a câte 3 ore dedicat finanțelor personale și echilibrului individual și în cuplu.

Câteva mii de cursanți, angajați în companii de top precum Kaufland, HP, Oracle, Penny, Orange, Heineken, British American Tobacco, Unilever, Telus International, Paypoint, Garanti Bank sau Beiersdof au participat deja la cursurile lui Adrian Asoltanie de educație financiară.

Află mai multe detalii aici https://adrian.asoltanie.com/cursuri/money-life-masterclass/

Cititorii revistei Biz beneficiază de discount de 200 lei introducând codul de discount BIZ.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă