Marketing Stiri

Culegatorii de curaj de la Piraeus

30 iul. 2015 < 1 min

Culegatorii de curaj de la Piraeus

Reading Time: < 1 minut

Piraeus Bank Romania si “Curaj Romania”, comunitatea initiata de banca, lanseaza campania “Culegatorii de Curaj”.

Campania aduce in prim plan prin intermediul aplicatiei cu acelasi nume proiectele si initativele curajoase din diverse domenii (Social, Educatie, Sanatate, Antreprenoriat, Sport sau Cultura), asa cum sunt propuse ele de utilizatorii aplicatiei si de orice roman dornic sa sustina si sa incurajeze curajul in Romania.

Campania a fost conceputa de agentia Rogalski Damaschin PR si a fost lansata pe pagina de Facebook “Curaj Romania” printr-o aplicatie dedicata, in care toti utilizatorii romani pot scrie povestile de curaj pe care le cunosc sau le intalnesc in viata lor de zi cu zi. Cele mai interesante si apreciate povesti isi vor gasi ulterior locul in volumul “Cartea Curajului”, ce va fi publicat ulterior de Piraeus Bank Romania.

Aplicatia “Culegatorii de Curaj” poate fi accesata pe pagina de Facebook “Curaj Romania” si este fi online in perioada iulie – septembrie 2015.

Piraeus Bank Romania este parte a grupului financiar Piraeus Bank Group, care ocupa locul 1 in topul celor mai mari banci din Grecia si este prezent in 10 tari din Europa de Sud-Est.

Piraeus Bank este prezenta in Romania de 15 ani si deserveste peste 300.000 de clienti.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: