Marketing Stiri

Monopoly personalizat

18 nov. 2014 < 1 min

Monopoly personalizat

Reading Time: < 1 minut

Hasbro si Monopoly au lansat My Monopoly, noua editie a unuia dintre cele mai populare jocuri de societate din lume.

Prin personalizarea jocului cu ajutorul aplicatiei My Monopoly, disponibila in mod gratuit, sau direct pe site-ul www.mymonopoly.com, jucatorii isi pot mari portofoliul de proprietati.

Pionii, spatiile proprietatilor dar si cartonasele Sansa si Cufarul Comunitatii pot capata o nota personala, prin imprimarea unor imagini din propriul calculator, de pe un dispozitiv de tip smartphone sau chiar descarcate de pe conturile create pe retelele de socializare. Pentru personalizarea fiecarui joc My Monpoly este nevoie doar de acces la Internet si o imprimanta iar fotografiile vor fi imprimate pe etichetele autocolante pe care jocul le contine.

Lansarea jocului in Romania beneficiaza si de o componenta interactiva online prin intermediul aplicatiei de Facebook „Descopera MyMonopoly„.

Monopoly este unul dintre cele mai populare jocuri de societate din lume, fiind vandute pana acum nu mai putin de 275 de milioane de jocuri in toata lumea. Monopoly este valabil in 111 tari si a fost produs in 43 de limbi. Din 1935 si pana astazi au fost produse peste 6 miliarde de casute verzi si 2,25 miliarde de hoteluri rosii pentru jocurile Monopoly vandute peste tot in lume.

De-a lungul timpului, Monopoly s-a facut remarcat prin editiile speciale pe care le-a lansat. Cea mai scumpa versiune a acestui joc a fost creata pentru a sarbatori un bijutier faimos din San Francisco, Sidney Mobell. Respectivul joc valora nu mai putin de 2 milioane de dolari, avand o tabla de joc din aur de 23 de karate si zaruri batute cu diamante. De asemenea, in 1978 a fost realizata si o versiune din ciocolata a jocului Monopoly, vanduta cu 600 de dolari.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: