Stiri Tech

AOC lansează în România gama de periferice pentru gaming

18/12/2020 2 min read

AOC lansează în România gama de periferice pentru gaming

Reading Time: 2 minute

AOC lansează gama de periferice de gaming în România: tastaturi mecanice, mouși și mouse pad-uri cu iluminare RGB si compatibilitate AOC G-Tools. Noile produse sunt organizate în trei segmente pentru a răspunde diferitelor nevoi: entry-level (200-series) tastatura GK200 si mouse-ul GM200, segmentul mid-range (500-series) ce curpinde tastatura GK500 si mouse-ul GM500 si segmentul Esports (AGON 700-series) ce include tastatura AGK700, mouse-ul AGM700 si mouse pad-ul AMM700.

Tastatura entry-level GK200 dispune de 25-key rollover, ceea ce înseamnă că 25 de taste pot fi apăsate simultan iar comanda va fi înregistrată fără erori. Iluminarea RGB cu efect de curcubeu, suportul pentru încheietură detașabil si finisajul metalic completează experiența de gaming. În plus, GK200 este echipată cu switch-uri cu membrană care oferă o senzație asemănătoare unei tastaturi mecanice dar cu o rezistență sporită la lichide.

Tastatura mid-range GK500 este disponibilă în două variante: cu switch-uri mecanice Outemu Red sau Blue. Tastatura beneficiază de n-key rollover (permite apăsarea tuturor tastelor simultan) și anti-ghosting. Toate cele 104 taste sunt programabile prin intermediul software-ului AOC G-Tools. GK500 are 5 taste macro pentru ca gamerii să își poată programa acțiuni rapide și un suport de încheietură magnetic detașabil pentru a spori confortul pentru sesiunile lungi de gaming. Tastatura beneficiază de iluminare RGB, având 16,8 milioane de culori și o mare varietate de efecte de iluminare, toate personalizabile cu software-ul G-Tools.

Tastatura Premium AGON AGK700 include 115 taste cu switch-uri Cherry, în două variante MX Blue (pentru un feedback sonor și tactil mai bun) si MX Red (silențioase si cu o apăsare liniară), oferind, de asemenea, n-key rollover și anti-ghosting. Are un hub USB (1x USB 2.0) și o conexiune pentru căști, precum și un potențiometru pentru volum. Toate tastele sunt programabile, iar toate personalizările pot fi salvate direct în memoria internă a tastaturii. Așadar, odată configurate, profilurile tastaturii pot fi selectate fără a fi nevoie de software-ul G-Tools.

Prețurile tastaturilor variază între 219 și 819 lei.

 

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă