Stiri Tech

Mostafa El Beltagy, noul Consumer Business Unit Director la Vodafone România

22 dec. 2017 < 1 min

Mostafa El Beltagy, noul Consumer Business Unit Director la Vodafone România

Reading Time: < 1 minut

Mostafa El Beltagy, în prezent Head of Vodafone Group Marketing Global Projects, va prelua rolul de Consumer Business Unit Director al Vodafone România de la 1 martie 2018, înlocuindu-l pe Andrea Rossini, care va fi desemnat Consumer Digital Director al Vodafone Italia. În noua sa poziție, Mostafa El Beltagy îi va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, și va face parte din echipa de executivă de management.

Mostafa deține din mai 2017 poziția de Head of Vodafone Group Marketing Global Projects, cu sediul la Londra, rol în care a contribuit la accelerarea performanței comerciale în cele mai mari nouă piețe europene în care este prezent Vodafone Group. El face parte din echipa Vodafone din 2009 și a deținut mai multe funcții de conducere în aria dedicată cartelelor preplătite, atât în zona de segment, cât și în cea de marketing, pentru Vodafone Egipt și Vodacom Africa de Sud. Între 2014 și 2017, a coordonat ariile de customer value management, big data, prețuri și strategie comercială pentru clienții persoane fizice și juridice în cadrul Vodafone Egipt.

Andrea Rossini s-a alăturat Vodafone România în 2013, rol din care a contribuit la consolidarea poziției companiei pe piață și la clasarea ei pe primul loc în studiile privind satisfacția clienților. Înainte de a veni în România, a lucrat pentru Vodafone Italia din 1999 ca Manager Inter Operator Relations. Apoi a făcut parte din echipa regională a Vodafone pentru Europa de Sud în rolul de Manager Commercial Operations Initiatives. Andrea a deținut mai multe roluri de senior marketing în Vodafone Italia, atât în aria dedicată clienților persoane fizice, cât și în cea dedicată persoanelor juridice, și a fost desemnat Consumer Sales & Distribution Director în 2011.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: