Stiri Tech

Munca de acasă, cu monitor de la AOC și Studio Porsche

iul. 21, 2020 2 min

Munca de acasă, cu monitor de la AOC și Studio Porsche

Reading Time: 2 minute

Percepția despre mediul de lucru și viața personală s-a schimbat radical în ultimele luni iar oamenii sunt mult mai atenți  la diferențierea între produsele dedicate profesioniștilor și cele pentru uz personal. Pentru a ține cont de aceste detalii, AOC a lansat monitorul profesional U32U1, cu o diagonală de 31.5 inci (80 cm), rezultat al colaborării cu Studio F. A. Porsche.

Monitorul beneficiază de un design ingenios: nu are ramă iar suportul în formă de trepied din metal lucios permite rotirea, înclinarea, ajustarea display-ului pe înălțime până la 120 mm. Capacul de aluminiu din spatele monitorului, care integrează conectorii, contrastează cu restul carcasei monitorului. O noutate funcțională este că acest capac rămâne în aceeași poziție atunci când monitorul este rotit. Pentru o flexibilitate sporită, monitorul dispune și de un adaptor VESA pentru montarea pe brațe sau suporturi de perete.

Monitorul dispune de o rezoluție 4K / UHD (3840 x 2160 pixels) și oferă o adâncime de culoare de 10 biți. Ecranul are o acoperire de 135% a spectrului sRGB, 100% a spectrului AdobeRGB și 98% a gamei de culori  DCI-P3, ceea ce îl face util pentru profesioniștii și pasionații de fotografie și video, cât și pentru designeri.

Conectivitate cu USB-C

Pe lângă conectorul DisplayPort 1.4, monitorul beneficiază de un HDMI 2.0, un port USB-C și un hub USB 3.2. Conexiunea USB-C oferă un mod alternativ DisplayPort pentru a transfera semnal video de înaltă rezoluție dintr-un notebook sau un alt computer. USB Power Delivery poate încărca prin conectorul USB-C simultan bateria notebook-ului cu până la 65 W, iar hub-ul USB 3.2 asigură transferul rapid de date.

Monitorul AOC U32U1 este disponibil în magazine la un preț de 4639 lei.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: