Companii

Nespresso isi extinde reteaua de vanzare

16 nov. 2015 < 1 min

Nespresso isi extinde reteaua de vanzare

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu luna noiembrie, Nespresso Romania pune in vanzare gama de aparate Nespresso si in cadrul librariilor Carturesti Verona, Carturesti Baneasa si al magazinelor Molecule F Concept Store si BoConcept Romania.

Modelele Inissia, Pixie si Lattissima Touch sunt astfel disponibile din aceasta luna si in aceste spatii de retail. Aparatele de cafea Nespresso sunt echipate cu un sistem de extractie inegalabil, in care fiecare element – presiunea apei, temperatura si durata procesului de extractie a cafelei – a fost calculat cu cea mai mare precizie, garantand pregatirea unei cafele exceptionale in mai putin de un minut. Crema densa si catifelata, de culoarea alunei, este rezultatul extractiei cafelei la o valoare a presiunii de 19 bari. Toate aparatele Nespresso prezinta o eficienta energetica superioara celor din clasa A.

Sortimentele de cafea Nespresso Grands Crus sunt disponibile in Boutique-ul Nespresso din Calea Dorobantilor nr. 210, in magazinul online www.nespresso.com sau la numarul de telefon 0800 008 300 (apel gratuit din orice retea). 

Nespresso foloseste doar “boabe de cafea Gourmet”. Doar 1 – 2% din cafeaua produsa la nivel mondial indeplineste cele mai ridicate standarde de calitate, care o fac eligibila pentru selectia Nespresso.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: