Stiri Tech

Netflix te invită să râzi

3 mart. 2021 2 min

Netflix te invită să râzi

Reading Time: 2 minute

Netflix se inspiră de la TikTok și aduce în aplicație o funcție prin care le permite utilizatorilor să râdă și să reacționeze la materialele video.

Producerea de conținut și implicarea utilizatorilor pentru a face acest lucru este una din provocările oricărei companii. În acest joc intră și Netflix, care le propune clienților săi să râdă și să se manifeste la videourile din platformă.

Aplicația disponibilă pe iPhone

Noua funcționalitate pentru utilizatorii de iPhone le va permite acestora să vadă, să râdă și să reacționeze la materiale video scurte de pe platformă.
Pentru început funcționalitatea va include clipuri scurte din show-urile de comedie care există deja în platforma Netflix. Cum ar fi serialul Big Mouth, The Crew sau bucăți din standup ca cele de la Kevin Hart și Ali Wong.

Netflix te invită să râzi

Netflix a confirmat pentru Techcrunch că această funcționalitate va funcționa pentru toate materialele lor video, dar nu a putut estima câte filme vor putea fi transformate în acest mod.

Cum funcționează aplicația

Această funcționalitate va fi disponibilă în aplicația Netflix, lângă tab-ul Coming Soon. Aplicația nu va fi în formatul beta, pentru că aceste teste au avut loc deja, ci va fi disponibilă pentru oricine vrea să o folosească.

Pentru că aplicația s-a inspirat de la TikTok, aceste videouri vor fi în formatul înalt, 9:16. Astfel vor fi mai ușor de văzut pe telefoanele mobile. Iar utilizatorii vor putea avea și butoanele de engagement în partea dreaptă a ecranului.

Netflix te invită să râzi

În testele preliminare pentru ”fast laughs”, clipurile produse de utilizatori au durat între 15 și 45 de secunde. Aceasta ar putea fi un indicator pentru cei care vor să producă conținut pentru TikTok.

Aplicația începe să devină disponibilă pentru iPhone acum, iar în lunile ce urmează va fi dezvoltată și pentru Android.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: