BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

NN România donează ventilatoare mecanice în valoare de un milion de lei

22 apr. 2020 2 min

NN România donează ventilatoare mecanice în valoare de un milion de lei

Reading Time: 2 minute

NN România donează ventilatoare mecanice în valoare de un milion de lei Spitalului Clinic Colentina București, anunță compania, într-un comunicat de presă.

„Solidaritatea și responsabilitatea comună sunt principiile care stau la baza industriei de asigurări, în care grupul NN activează de 175 de ani. E în ADN-ul nostru să ne pese, să ne îndeplinim angajamentele și să ne implicăm suplimentar ori de câte ori e nevoie. De aceea, facem continuu toate eforturile pentru siguranța, sănătatea și bunăstarea comunității din care facem parte. Suntem recunoscători pentru toate acțiunile de bine din această perioadă dificilă, fiecare contribuind la mai multe șanse la viață”, declară Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Marketing Officer al NN România.

Spitalul Clinic Colentina din București este desemnat centru suport în tratarea cazurilor de infecție cu Covid-19 pentru Institutul Matei Balș și este astfel în linia întâi de salvare a pacienților de Covid-19, având nevoie de tot sprijinul. Prin această donație, NN România contribuie la creșterea capacității sistemului medical de tratare a pacienților și oferă șanse la viață cât mai multor persoane afectate. În același timp, NN oferă un sprijin pe termen lung, asigurând aparatură medicală care va fi disponibilă în spital și dincolo de situația actuală pentru a contribui la salvarea cât mai multor pacienți, arată compania, în comunicat.

Achiziția aparatelor de ventilație va fi coordonată de Crucea Roșie Română, partenerul oficial al Guvernului României în perioada epidemiei. Organizația se va asigura că aparatele vor fi disponibile în cel mai scurt timp pentru tratarea celor în nevoie.

Acoperire și pentru COVID-19

Compania anunță că deși asigurarea de sănătate NN exclude epidemiile și pandemiile, pentru a veni în sprijinul clienților care deja dețin o astfel de asigurare și a căror stare de sănătate va fi afectată de Covid-19, NN a decis să evalueze fiecare solicitare din partea acestora și să acomodeze plata cu titlu de excepţie a indemnizaţiei de asigurare pentru spitalizarea cauzată de Covid-19, atât timp cât situația ne permite să procedăm astfel.

În această perioadă dificilă și din punct de vedere economic, clienții care ar putea fi nevoiți să amâne plata asigurărilor lor au deja o perioadă de grație de 30 de zile, conform condițiilor contractuale. În plus, compania evaluează fiecare situație alături de clienți, la solicitarea acestora, pentru a găsi împreună cea mai potrivită soluție prin care ei să beneficieze de asigurare mai ales în perioade ca acestea, când relevanța unui astfel de produs este și mai ridicată, se arată în counicat.

Pentru orice solicitări, clienții pot contacta NN, prin canalele digitale disponibile, fără să fie nevoie să se deplaseze la un sediu NN și, implicit, fără să se expună suplimentar riscurilor.   

Din martie, echipa din sediul central lucrează în proporție de peste 95% de acasă, pe baza practicii existente în companie încă din 2016 și aplicate la scară largă odată cu declararea stării de urgență. Echipa de peste 1.500 de consultanți financiari din toată țara lucrează de asemenea de la distanță.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: