Companii Stiri

Scandia Food, afaceri de 30 milioane euro pe piața imobiliară

7 nov. 2019 2 min

Scandia Food, afaceri de 30 milioane euro pe piața imobiliară

Reading Time: 2 minute

Producătorul român de conserve Scandia Food ia în calcul o investiție de peste 30 de milioane euro pentru dezvoltarea unui proiect rezidențial în Sibiu, desfășurat pe o suprafață de aproape 70.000 de metri pătrați.

Ansamblul rezidențial urmează a fi construit pe platforma logistică a vechii fabrici Scandia, la mai puțin de trei kilometri de Piața Mare din Sibiu. Proiectul va cuprinde 600 de apartamente de 2, 3, 4 camere și studio-uri, dispuse în 7 blocuri cu regim de înălțime redus, care ar putea fi date în folosință până la finalul anului 2023. Prețul unui apartament în zona în care va fi construit ansamblul pornește de la 39.000 de euro + 5% TVA.

“Dezvoltarea unui produs rezidențial în Sibiu, a venit pe fondul evoluției pieței imobiliare precum. Proiectul este în faza de dezvoltare, PUZ -ul este obținut anul acesta și suntem deschiși oricăror oportunități de asociere sau vânzare către potențiali parteneri specializați  pentru acest proiect”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General Scandia Food.

Proiectul rezidențial va include și numeroase spații de servicii, peste 800 de locuri de parcare pentru zona rezidențială și pentru cea comercială, parcuri și spații verzi, zone de joacă și de relaxare pentru copii și o pistă pentru biciclete.

Sibiul reprezintă una dintre principalele piețe rezidențiale din România, potrivit SVN România, consultantul imobiliar al proiectului. În acest context, se livrează anual mai bine de 2.000 de apartamente și case în oraș și împrejurimi, în ultimii 12 ani finalizându-se peste 17.000 de locuințe în Sibiu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: