Tech Stiri

Noile smartphone-uri Huawei Nova 8i și Huawei Nova 9 sunt disponibile la precomandă

22 oct. 2021 3 min

Noile smartphone-uri Huawei Nova 8i și Huawei Nova 9 sunt disponibile la precomandă

Reading Time: 3 minute

Huawei Consumer BG prezintă astăzi primele 2 telefoane din seria Nova: vârful de gamă HUAWEI nova 9 și HUAWEI nova 8i.

Seria HUAWEI Nova este construită pentru a oferi modele uimitoare și caracteristici îmbogățite pentru a satisface nevoile consumatorilor de productivitate și divertisment.

Până pe 31 octombrie, ambele telefoane dispun de o ofertă bundle alături de dispozitive audio, atât pe www.huaweistore.ro cât și în rețelele de retail partenere. Utilizatorii care au deja un ID HUAWEI, beneficiază de o garanție suplimentară de protecție a ecranului timp de 12 luni pentru telefoanele din seria Nova achiziționate din magazinul online al companiei sau din rețelele partenere.

HUAWEI nova 9

HUAWEI nova 9 pre comanda

Vârful de gamă HUAWEI nova 9 este disponibil pentru precomandă în perioada 21-31 octombrie, alături de o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4, la prețul de 2.499 lei, în două variante de culori: Starry Blue și negru.

Chiar dacă are o baterie mare și ecran lat, HUAWEI nova 9 rămâne ultra-ușor și la îndemână, cu o grosime de numai 7,77 mm și o greutate de aproximativ 175 g.

Datorită sistemului Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide 8MP, o cameră de 2MP, și o cameră macro de 4cm, HUAWEI nova 9 poate realiza portrete remarcabile, panorame, fotografii de oraș sau prim-planuri. Utilizând modurile dedicate pentru fotografie pe timpul nopții, cum ar fi Extreme Night Trage și Night Portret, utilizatorul poate avea parte de poze la o calitate excelentă, luminoase, dar nu supraexpuse, ale imaginilor realizate în lumină scăzută.

Smartphone-ul HUAWEI nova 9 oferă caracteristici extinse de filmare 4K, cum ar fi înregistrarea continuă față/spate, stabilizare video AIS și Night Selfie Video.

HUAWEI nova 9 are o baterie de 4300mAh cu trei electrozi cu un singur miez. Aceasta poate fi încărcată la 53% în doar 15 minute, și complet în 38 de minute, datorită suportului 66W HUAWEI SuperCharge.

HUAWEI Nova 9 este alimentat de platformă mobilă 6nm Snapdragon 778G 4G, având un VC Lichid de răcire și filme de răcire Grafen, care simt inteligent temperatura smartphone-ului și reglează performanța pentru a menține dispozitivul rece.

HUAWEI nova 8i

HUAWEI nova 8i 2021

HUAWEI nova 8i are un ecran de 6,67 inci, HUAWEI Edgeless Display, oferind claritate și redare video sau jocuri la o înaltă calitate. Acest ecran 1080 x 2376, FHD+ suportă gama de culori DCI-P3 și prezintă culori reale și detalii vii.

Noul smartphone Nova vine cu o caracteristică îmbunătățită Eye Comfort, care a trecut certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light și poate filtra lumini albastre dăunătoare, reducând la minimum decolorarea galbenă. Afișajul suportă, de asemenea, o rată de eșantion tactil 180Hz pentru o reacție maximă, ceea ce se traduce într-un avantaj, atunci când vine vorba despre jocuri.

HUAWEI nova 8i este disponibil deja în magazine, și până la 31 octombrie, vine cu o pereche de căști HUAWEI Freelace la 1.499 lei, în culorile Moonlight Silver și Starry Black. Ambele pot fi găsite atât pe www.huaweistore.ro, cât și la partenerii de retail.

HUAWEI nova 8i oferta

Pentru a beneficia de extra garanția de 12 luni de protecție a ecranului pentru oricare dintre noile smartphone-uri lansate, nova 9 sau nova 8i, utilizatorii trebuie sa dețină un ID HUAWEI la data de 21 octombrie. Aceștia trebuie să se logheze în aplicația MyHUAWEI, de unde pot revendica opțiunea de extra garanție.

Continuând moștenirea camerelor Huawei, noul nova 8i este dotat cu o cameră AI Quad. Echipată cu un senzor de 1/1.7 inci, camera principală are rezoluția de 64MP. Camera cu unghi ultra-Wide 120° permite utilizatorilor să surprindă mai mult conținut în fiecare fotografie, în timp ce cu camera Macro poate fi realizată o fotografie de aproape la detalii fine, la o distanță de doar 4 cm față de obiectiv. HUAWEI nova 8i vine și cu funcția Super Night Shot 2.0, pentru imagini mai bune pe timp de noapte.

Noul HUAWEI nova 8i vine cu 66W HUAWEI SuperCharge și o baterie mare de 4300mAh, care poate fi încărcată la 68% în 20 de minute și complet în doar 38 de minute. În plus, algoritmii AI de economisire a energiei oferă gestionarea bateriei pentru sarcini mobile, astfel încât utilizatorii să poată folosi mai bine bateria pentru jocuri și divertisment care durează pe tot parcursul zilei.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: