Marketing Stiri

Nominalizari pentru Premiile de Excelenta IAA pana duminica

6 nov. 2015 < 1 min

Nominalizari pentru Premiile de Excelenta IAA pana duminica

Reading Time: < 1 minut

IAA Romania a prelungit perioada de nominalizari pentru Premiile de Excelenta IAA pana duminica, 8 noiembrie, ora 23.00.

Premiile de Excelenta IAA sunt o initiativa prin care se aduce recunoastere publica acelor personalitati care, prin eforturile lor sustinute, au contribuit in mod substantial la promovarea industriei de marketing si comunicare din Romania.

Nominalizarile pot fi facute de care oricine, accesand site-ul special dedicat www.premii.iaa.ro.

Consiliul Director IAA Romania recomanda membrilor sai precum si celorlalte persoane care doresc sa-si nominalizeze favoritii la una dintre categoriile de premii sa nu depaseasca un numar de 3 propuneri pentru aceeasi categorie. De asemenea argumentele pentru care se face nominalizarea trebuie detaliate astfel incat realizarile persoanelor propuse sa poata fi intelese integral de catre cele 3 jurii ale evenimentului.

Laureatii acestei editii vor fi desemnati prin votul a trei comitete diferite: Boardul IAA, Senatul IAA si un Comitet de Laureati ai editiilor precedente.

Anuntarea laureatilor se va face in data de 16 Noiembrie 2015 in cadrul Galei Premiilor de Excelenta IAA care va avea loc la Ateneul Roman incepand cu ora 19.00.

Premiile de Excelenta IAA au loc in acest an in cadrul platformei Ziua Publicitatii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: