Lifestyle Stiri

Noutăţi de la Samsung

28 dec. 2016 2 min

Noutăţi de la Samsung

Reading Time: 2 minute

Samsung Electronics va prezenta la CES 2017 o serie de proiecte C-Lab dedicate copiilor şi îngrijirii pielii.

După succesul de la ediţia trecută a Consumer Electronics Show (CES), producătorul de electronice şi electrocasnice, Samsung Electronics a anunţat că va prezenta încă trei proiecte dezvoltate de Creative Lab (C-Lab) pe parcursul CES 2017 de la începutul anului viitor. Lansat la finele anului 2012, C-Lab este un program dedicat startup-urilor, care încurajează cultura corporatistă creativă şi dezvoltă idei inovatoare ale angajaţilor Samsung. Programul susţine dezvoltarea ideilor de afaceri din orice domeniu de business. 

Printre proiectele ce vor fi prezentate de compania din Coreea de Sud sunt Tag+, un dispozitiv electronic care adaugă funcţionalităţi suplimentare la jucăriile pentru copii, S-Skin, o soluţie de îngrijire şi analiză a pielii, ce poate fi folosită acasă şi Lumini, un echipament portabil care verifică stratul interior al pielii cu scopul de a identifica şi preveni diferite probleme ce pot apărea la nivelul ţesutului pielii. 

Tag+

Acesta este un dispozitiv cu buton, pe care copiii îl pot folosi cu uşurinţă. Este un camarad digital, care se conectează la jucării şi la o aplicaţie pentru telefon, prin Bluetooth LE şi prezintă interacţiuni intuitive. În funcţie de acţiunile copilului  – click, apăsare lungă, agitare sau lovirea tagului inteligent, aplicaţia răspunde în mod corespunzător, deschizând noi posibilităţi de distracţie pentru cei mici. 

S-Skin 

S-Skin este o soluţie de îngrijire a pielii dedicată consumatorului final, care economiseşte atât timp, cât şi bani, oferind totodată, o îngrijire dermatologică profesionistă. Aceasta este formată dintr-un plasture cu un ac foarte mic şi un dispozitiv portabil care analizează şi oferă îngrijire pielii. Acul de mici dimensiuni poate penetra în profunzime ţesutul pielii, pentru a oferi acestuia ingrediente eficiente şi pentru a creşte absorţia acestora în piele. Mai mult, echipamentul poate măsura şi nivelul de hidratare al pielii, de roşeaţă pentru a furniza un tratament corespunzător pe bază de lumină LED.  

Lumini

Acesta este un echipament portabil care identifică probleme ale pielii, chiar înainte ca acestea să apară. După realizarea unei fotografii a feţei cu Lumini, dispozitivul analizează informaţia transmisă prin intermediul fotogragiei şi trimite mai departe datele colectate către aplicaţia de mobil. Dispozitivul identifică probleme care pot apărea sub piele, cum sunt coşurile, pistruii, porii măriţi, ridurile, roşeaţa sau sebumul. Tot pe baza analizei realizate, Lumini poate recomanda produse cosmetice ce pot fi utilizate şi poate oferi un consult de la distanţă cu un dermatolog sau un specialist în îngrijirea pielii. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: