Stiri Tech

Bucharest City App, aplicatia gratuita care aduce orasul pe smartphone-ul tau

26 ian. 2016 < 1 min

Bucharest City App, aplicatia gratuita care aduce orasul pe smartphone-ul tau

Reading Time: < 1 minut

Bucharest City App ofera informatii exacte si personalizate despre orice activitate de timp liber: evenimente, restaurante, cafenele, pub-uri, cluburi, magazine, atractii turistice, spa-uri si multe altele, toate selectionate si actualizate in timp real.

Cu un meniu intuitiv si bine structurat, Bucharest City App isi propune sa devina in primul rând prietenul virtual care poate ajuta orice român, expat sau strain sa aiba o experienta memorabila in Bucuresti.

Mai mult decât o aplicatie de mobil, Bucharest City App este o retea sociala la nivel local deoarece le permite utilizatorilor sa-si genereze singuri colectii de locatii preferate pe care le pot distribui cu prietenii. Orice utilizator logat prin Facebook sau Google poate rasfoi lista de followers ai unei locatii, descoperind astfel noi locuri.

Creata si dezvoltata de Eventur Group in colaborare cu Eventya, aplicatia vine ca o continuare la scara mare a paginii de Facebook Travelers of Bucharest, care prezinta povestile turistilor straini din Bucuresti si a ghidului Bucharest City Guide.

Bucharest City App este disponibila gratuit in Apple Store (iOS) si Google Play (Android), dar si intr-o varianta web. Proiectul a fost dezvoltat din initiativa echipei Eventur si sustinuta 100% din fonduri proprii. Printre cei care au lucrat la proiectul Bucharest City App a fost si Dragos Asaftei, fotograful oficial al lui Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: