Stiri

O femeie din California a băgat un loz de 26 de milioane de dolari în mașina de spălat

14 mai 2021 < 1 min

O femeie din California a băgat un loz de 26 de milioane de dolari în mașina de spălat

Reading Time: < 1 minut

O femeie din California susține că a câștigat premiul cel mare al loteriei din California, dar a băgat din greșeală lozul câștigător în mașina de spălat.

Biletul câștigător SuperLotto Plus a fost vândut la un magazin de lângă Los Angeles în noiembrie anul trecut.

Presa de peste ocean relatează că femeia ar fi fost filmată de camerele de supraveghere în timp ce cumpăra biletul, pe 14 noiembrie. Termenul limită pentru revendicarea premiului de 26 de milioane de dolari a expirat joi, în condițiile în care organizatorii spun că acesta nu poate depăși 180 de zile de la data extragerii loto.

Femeia a fost filmată de camerele de supraveghere

O angajată a magazinului din suburbia Norwalk, Esperanza Hernandez, a povestit pentru o publicație locală că, miercuri, s-a prezentat o femeie care susținea că este câștigătoarea premiului, însă a rătăcit biletul și se teme că l-a băgat la mașina de spălat, odată cu rufele, scrie Hotnews.

Un purtător de cuvânt al loteriei din California a precizat că înregistrarea video de pe camerele de supraveghere nu reprezintă o dovadă suficientă. Cu toate acestea, o copie a înregistrării video a fost trimisă organizatorilor extragerii, fiind demarată o investigație.

Ce se întâmplă dacă nu se ridică premiul

În cazul în care nu este declarat niciun câștigător, banii vor fi împărțiți pentru finanțarea mai multor școli publice din California, au anunțat organizatorii într-o declarație de presă. Potrivit procedurii standard în astfel de cazuri, agentul comercial care a vândut lozul câștigător a primit 130.000 de dolari drept recompensă.

Numerele câștigătoare pentru extragerea loto erau 23, 36, 12, 31, 13, cu un așa-numit mega număr de 10. Totuși, notează BBC, nu ar fi pentru prima oară când cineva pretinde că a cumpărat lozul câștigător, fără însă a produce și dovada.

Photo 156792936 © David Tonelson | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: