Management Stiri

O noua generatie de viitori profesionisti in HR

iul. 19, 2016 2 min

O noua generatie de viitori profesionisti in HR

Reading Time: 2 minute

In ultimele doua saptamani, 19 studenti si masteranzi au participat la Scoala de Vara HR Club Next Generation, un program de formare, aflat anul acesta la a 10-a editie, ce are ca misiune pregatirea viitoarei generatii de profesionisti in resurse umane. Dupa sesiuni de invatare sustinute de 24 de tutori de la companii precum BRD, Banca Transilvania, Ernst&Young, Ericsson, Orange, PricewaterhouseCoopers sau PRO TV, participantii au acoperit 7 zone ale HR-ului: recrutare si selectie; formare si dezvoltare; legislatia muncii; compensatii si beneficii; managementul performantei; dezvoltare organizationala; strategie de resurse umane.

Participantii au avut parte si de o zi interactiva de teorie aplicata, precum o vizita la o echipa de specialisti in HR, care reprezinta mai putin de 1% din cei peste 15.000 de angajati ai Grupului Renault in Romania, reusesc sa acopere toate functiunile enumerate mai sus.

Participantii au avut sansa sa se foloseasca de un alternate reality game sub forma unui maraton, soft de gamification oferit de Equatorial, in care toate echipele au alergat peste 680 de kilometri si au consumat 25.000 de calorii de-a lungul celor doua saptamani. Pe masura ce au parcurs metrii virtuali, au ars calorii de invatare si au invatat cum sa lucreze eficient intr-o echipa si cum sa asimileze informatia acumulata din prezentari si sesiuni de Q&A. Terminarea cursei a coincis cu prezentarea, in fata unui juriu ad hoc format din profesionisti de HR, a unor solutii la studiul de caz care le-a propus sa vina cu strategii pentru a aduce o companie canadiana in “Top 50 angajatori” pe parcursul urmatorilor 3 ani.

Membrii celor 5 echipe care au prezentat planurile de actiune au fost rasplatiti pentru munca lor cu manuale de bune practici in HR si un membership de un an in comunitatea HR Club, iar echipa cu cel mai mare punctaj in urma evaluarii juriului, formata din patru membri, a primit si invitatii gratuite la conferinta HR Innovation, care va avea loc pe 3 noiembrie, la Bucuresti – locul de intalnire a peste 500 de profesionisti interesati de resurse umane.

Vezi galeria si agenda intregului eveniment pe site-ul HR Club.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: