Marketing Stiri

O noua imagine Discovery HD Showcase

28 nov. 2014 < 1 min

O noua imagine Discovery HD Showcase

Reading Time: < 1 minut

Discovery Networks relanseaza televiziunea Discovery HD Showcase in Europa, Orientul Mijlociu si Africa incepand cu 1 decembrie.

Schimbarea va aduce un nou logo, o noua identitate vizuala on-air si o grila extinsa de programe in exclusivitate ce pot fi urmarite doar pe acest canal, precum si de cele mai indragite emisiuni difuzate pe Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science si, mai nou, pe TLC si ID Xtra.

Noul canal, prezent in peste 120 de tari din regiunea EMEA, precum Romania, Polonia, Rusia, Benelux si Portugalia, isi schimba denumirea in Discovery Showcase HD, subliniind astfel legatura stransa cu programele-cheie din portofoliul Discovery Networks, difuzate in format HD.

Programele difuzate pe Discovery Showcase HD vor avea o serie de logo-uri animate, endboard-uri si bumpere, care ii vor ajuta pe telespectatori sa recunoasca mai usor provenienta programelor respective, fie ca sunt de pe Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, TLC sau ID Xtra sau sunt difuzate in exclusivitate pe Discovery Showcase HD.

Pe langa seriile preferate ale telespectatorilor din portofoliul Discovery, grila de programe Discovery Showcase HD va include si emisiuni in exclusivitate, precum: Alaska Monsters, Cold River Cash, Beasts of the Bayou sau Billy Bob Gag’s to Riches

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: