Companii Stiri

O noua serie limitata, marca Aurelia Visinescu

8 dec. 2014 < 1 min

O noua serie limitata, marca Aurelia Visinescu

Reading Time: < 1 minut

Aurelia Visinescu a lansat un nou vin de colectie, produs in serie limitat – seria 003 in gama Anima 3 Fete Negre.

Vinul este obtinut printr-un cupaj din cei mai buni struguri de Feteasca Neagra apartinand anilor 2011, 2012 si 2013 si este disponibil in editie limitata, de 3991 de sticle.

Anima 3 Fete Negre este un vin sec, cu buchet intens de fructe negre bine coapte, de ciocolata amaruie si cu note de vanilie care provin de la lemnul de stejar. Inainte de cupajare, vinul a fost invechit intre 7 si 24 luni butoaie din stejar de 225 lt si 300 lt din padurile din vestul si sudul Romaniei, dar si din stejar frantuzesc din padurile Allier, din centrul Frantei.

Vinul poate fi achizitionat dintr-o selectie de magazine specializate si restaurante din Bucuresti si din tara.

Aurelia Visinescu este oenolog si co-proprietar la Domeniile Sahateni incepand cu anul 2003. In crama de la Dealul Mare sunt produse vinuri speciale cu personalitate distincta: Nomad, Artisan, Karakter, Anima (branduri dedicate exclusiv HoReCa), Arbora si Signum (linii pentru retail).

Cu investitii de peste 5 milioane de euro, in tehnologie si intinerirea viilor, Domeniile Sahateni inseamna in prezent 76 ha vie si o crama ultramoderna de procesare, imbuteliere si maturare.

In 2013, cifra de afaceri a producatorului Domeniile Sahateni a depasit suma de 1,2 milioane de euro.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: