Companii Management

Schimbare la varful Tiriac Holdings

30 sept. 2014 < 1 min

Schimbare la varful Tiriac Holdings

Reading Time: < 1 minut

Dragos Dinu a preluat conducerea Tiriac Holdings, in calitate de CEO.

In prezent, Tiriac Holdings reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in urmatoarele sectoare principale: auto, imobiliare, servicii financiare, leasing, transport aerian si energie. Pe langa acestea, grupul desfasoara activitati in cateva domenii conexe – servicii de paza si protectie, property management si servicii de media.

Conducerea Grupului Tiriac a fost asigurata pana recent de catre Leonard Leca. Din anul 2005, acesta a ocupat pozitia de Chief Financial Officer al grupului, in iunie 2013 preluand functia de CEO. Leonard Leca a decis sa isi continue cariera in afara Grupului Tiriac.

Timp de 14 ani, Dragos Dinu a facut din echipa de conducere a A&D Pharma, intre 2002 si 2008, ocupand functia de CEO al Grupului A&D Pharma. Din aceasta pozitie,a administrat activitatea celui mai mare grup de retail si distributie farmaceutica din Romania, cu peste 3.000 de angajati.

In 2008, Dragos Dinu s-a alaturat, in calitate de Partener si Consultant senior, echipei Link Resource -companie de consultanta in domeniul sanatatii si industriei farmaceutice -, urmand ca din 2012 pana in acest an, sa ocupe poziţia de CEO si Membru al Comitetului Directoral retailerului Domo, unde a conduso retea de peste 90 de magazine si aproximativ 1.000 de angajati.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: